Lakitoimisto Helsinki – tietoa meistä

Helposti lähestyttävä lakitoimisto Helsingissä

Helsingin Lakiasiainpalvelu Oy on lakitoimisto Helsingin Herttoniemessä. Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä että pk-yrityksiä pääkaupunkiseudulla kaikissa lakiasioissa.

Lakimiehen palveluiden tulee mielestämme olla kaikkien saatavilla, helposti ja ymmärrettävästi. Lakitoimistomme palvelee sinua ammattitaitoisesti ja juuri sinun tilanteesi huomioon ottaen. Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa sinua askarruttavassa juridisessa asiassa. Hoidamme asiaasi asiantuntevasti koski se sitten oikeudenkäyntiä, riita-asiaa tai vaikka asiakirjan laadintaa. Saat henkilökohtaista palvelua lakimiehiltämme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ilman turhaa juridista kapulakieltä.

Esimerkkejä palveluista:

verosuunnittelu
avioehto
avioero ja ositus
lapsen tapaamisoikeus
perunkirjoitus
testamentti ja edunvalvontavaltuutus
perinnönjako, pesänselvitys ja pesänjako

Saat meiltä tarvittaessa lakimiehen palvelut myös tavallista nopeammalla aikataululla, mikäli toimeksiannon toteuttamisella on kiire. Olemme sopivan pieni lakitoimisto, joten pystymme joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidamme toimeksiannot asiantuntevasti, luotettavasti ja nopeasti. Ammattitaitoinen lakitoimisto palvelee sinua Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Jos tarvitset lakimiehen apua ota yhteyttä sähköpostilla tai sovi tapaaminen puhelimessa.

Lakitoimisto Helsinki – Selkeä hinnoittelu

Saatavuus tarkoittaa myös selkeää ja kohtuullista hinnoittelua. Siksi haluamme varmistaa, että lakitoimistomme hinnoittelu on sinulle mahdollisimman läpinäkyvää eikä yllätyksiä tule. Lakimiehemme antavat sinulle halutessasi kiinteän hinnan useimmista toimeksiannoista. Saat itse valita maksatko työstä tuntiperusteisesti vai kiinteällä hinnalla.

Lakitoimistomme Helsingissä on avoinna juuri sinua varten – soita ja tule käymään niin hoidetaan asiasi yhdessä!

Lakitoimisto Helsinki - Lakimies Jukka Lindén

Jukka Lindén

Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM, KTM 0400 502590
Lakitoimisto Helsinki - Lakimies Antti Korhonen

Antti Korhonen

Lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, OTM 050 4138878

Annette Halonen

Assistentti, Oik. yo. 040 050 2590

Helsingin Lakiasiainpalvelu Oy on vastuuvakuutettu Fenniassa. Noudatamme toiminnassamme Lakia luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista.