Helsingin Laki hinnoittelu

Hinnoittelu

Lakipalvelut mielletään usein kalliiksi. Lisäksi asiakasta saattaa vaivata epätietoisuus laskun loppusummasta.

Meille on kunnia-asia, että palveluidemme hinnoittelu on läpinäkyvää ja helposti ymmärrettävää – yllätyksiä ei tule.

Ilmainen alkuneuvottelu. Veloitamme ainoastaan tehdystä työstä, joten yhteydenotto ja alkuneuvottelu ennen toimeksiannon solmimista eivät aiheuta sinulle mitään kustannuksia. Palvelun ostaminen on mielekkäämpää, kun asiakas tietää maksamansa hinnan. Annamme sinulle aina hinta-arvion toimeksiannon toteuttamisesta. Halutessasi voimme tarjota sinulle useimmissa tilanteissa kiinteän hinnan.

Seuraavassa esimerkkejä alkaen-hinnoistamme.

Testamentti 186,00 euroa
Perunkirjoitus 310,00 euroa
Edunvalvontavaltuutus 148,80 euroa
Avioehto 148,80 euroa
Osituskirja 372,00 euroa
Lahjakirja 124,00 euroa
Irtaimen kauppakirja 124,00 euroa
Kiinteistön kauppakirja 248,00 euroa
Yrityksen perustamisasiakirjat 186,00 euroa
Osakassopimus 372,00 euroa
Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Kaikkiin hintoihin kuuluu yksi henkilökohtainen tapaaminen toimistollamme.

Toimistomme aikaperusteinen palkkio on 110 – 160,00 euroa tunti + arvonlisävero 24 % = 136,40 – 198,40 euroa/tunti.

Veloitus suoritetaan kultakin alkavalta 15 minuutilta. Palkkion lisäksi asiakkaalta peritään mahdolliset viranomaisten perimät toimituskulut ja muut suorat kustannukset.

Selvitämme aina, onko sinulla mahdollisuuksia saada kustannuksia katetuksi joko kokonaan tai osittain oikeusturvavakuutuksesta tai oikeusavusta. Yleensä kotivakuutuksiin sisältyy oikeusturvaosa, jolla pystytään kattamaan pääosa oikeudenkäyntikuluista. Valtion varoista maksettavaa yleistä oikeusapua myönnetään hakijan käyttövarojen perusteella. Käyttövarojen mukaan määräytyy, ovatko kulut katettavissa kokonaan tai osittain valtion varoista. Oikeusapua on mahdollista hakea tietyissä tapauksissa myös oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen.

Soita niin saat hinta-arvion juuri sinun tilanteeseesi.

Voit pyytää hinta-arvion asiallesi myös sivuston yhteydenottolomakkeella, jonka löydät yhteystietosivulta. Kaikki yhteydenotot käsitellään aina luottamuksellisesti.

Jos toimeksiantoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www. kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).