Helsingin Laki hinnoittelu

Hinnoittelu

Lakipalvelut mielletään usein kalliiksi. Lisäksi asiakasta saattaa vaivata epätietoisuus laskun loppusummasta. Meille on kunnia-asia, että lakipalveluidemme hinnoittelu on läpinäkyvää ja helposti ymmärrettävää, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule. Lakimiehen hinta määräytyy alla esitetyn mallin mukaan.

Ilmainen alkuneuvottelu. Veloitamme ainoastaan tehdystä työstä, joten yhteydenotto ja alkuneuvottelu (max 15 minuuttia) ennen toimeksiannon solmimista eivät aiheuta sinulle mitään kustannuksia. Palvelun ostaminen on mielekkäämpää, kun asiakas tietää maksamansa hinnan. Annamme sinulle aina hinta-arvion toimeksiannon toteuttamisesta. Halutessasi voimme tarjota sinulle useimmissa tilanteissa kiinteän hinnan.

Lakitoimisto hinta – tässä esimerkkejä hinnoistamme:

Testamentti 279,00 euroa
Perunkirjoitus 744,00 * euroa
Edunvalvontavaltuutus 248,00 euroa
Avioehto 279,00 euroa
Osituskirja 620,00 * euroa
Lahjakirja 279,00 euroa
Irtaimen kauppakirja 310,00 euroa
Kiinteistön kauppakirja 310,00 euroa
Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Kaikkiin hintoihin kuuluu yksi henkilökohtainen tapaaminen toimistollamme. Mikäli asiakirjan laatiminen on tavanomaista vaativampi, veloitus on aikaperusteinen ensimmäisen tunnin ylittävältä ajalta.

* alkaen.

Toimistomme aikaperusteinen palkkio tavanomaisista toimenpiteistä on 200,00 – 225,00 euroa tunti + arvonlisävero 24 % = 248,00 – 279,00 euroa/tunti. Oikeudenkäynneistä veloitamme 200,00 – 250,00 euroa/tunti + alv 24 % = 248,00 – 310,00 euroa tunti.

Veloitus suoritetaan kultakin alkavalta 15 minuutilta. Palkkion lisäksi asiakkaalta peritään mahdolliset viranomaisten perimät toimituskulut ja muut suorat kustannukset.

Selvitämme aina, onko sinulla mahdollisuuksia saada kustannuksia katetuksi joko kokonaan tai osittain oikeusturvavakuutuksesta tai oikeusavusta. Yleensä kotivakuutuksiin sisältyy oikeusturvaosa, jolla pystytään kattamaan pääosa oikeudenkäyntikuluista. Valtion varoista maksettavaa yleistä oikeusapua myönnetään hakijan käyttövarojen perusteella. Käyttövarojen mukaan määräytyy, ovatko kulut katettavissa kokonaan tai osittain valtion varoista. Oikeusapua on mahdollista hakea tietyissä tapauksissa myös oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen.

Soita niin saat hinta-arvion juuri sinun tilanteeseesi.

Voit pyytää hinta-arvion asiallesi myös sivuston yhteydenottolomakkeella, jonka löydät yhteystietosivulta. Kaikki yhteydenotot käsitellään aina luottamuksellisesti.

Jos toimeksiantoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www. kuluttajariita.fi). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).