Lakimies auttaa rikosasioissa

Rikoksesta epäilty tai syytetty

< Takaisin tilanteisiin

Jos olet epäiltynä tai syytettynä rikoksesta, sinun kannattaa kääntyä lakimiehen puoleen jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin kaikki lailliset oikeutesi voidaan selvittää ja turvata mahdollisimman tehokkaasti. Kun avustamme rikoksesta epäiltyä, ehdoton tavoitteemme on varmistaa, että asiakastamme ei tuomita mistään sellaisesta, mitä hän ei ole tehnyt.

Jos olet rikoksesta epäiltynä, sinulla on oikeus lakimiehen oikeudelliseen apuun heti rikoksen esitutkinnan alusta alkaen. Erityisesti sinun kannattaa turvautua lakimiehen apuun esitutkinnan aikana suoritettavissa poliisikuulusteluissa. Lakimiehen käyttäminen turvaa oikeutesi kuulusteluissa, ja se turvaa myös puolustautumismahdollisuuksiasi tulevassa oikeudenkäynnissä. Erityisen tärkeää on, että poliisin kirjoittama esitutkintakertomus on kertomuksesi mukainen. Kertomus onkin syytä tarkistaa huolella, teettää siihen mahdolliset korjaukset ja allekirjoittaa se vasta sitten, kun se mielestäsi täysin vastaa kertomaasi. Tämä siksi, että esitutkintakertomusta voidaan käyttää syytettä tukevana näyttönä oikeudenkäynnissä.

Rikoksesta epäiltynä olo on elämän suurimpia kriisitilanteita. Mahdollisen rangaistuksen lisäksi pelissä on paljon muita merkityksellisiä asioita kuten pelko työpaikan, perheen, asunnon tai maineen menettämisestä. Kun tukenasi on ammattitaitoinen rikosjuristi, et ole tilanteessasi yksin ja voit luottaa, että sinua puolustetaan ja oikeutesi turvataan.

Hoidamme rikosasioita myös oikeusavulla. Selvitämme aina ensin kanssasi onko asiaasi mahdollista hoitaa valtion oikeusavun turvin.

Soita meille. Hoidetaan asiasi yhdessä!