Riita-asiassa kannattaa hankkia lakiapua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin riita selviää yleensä nopeammin ja vähemmillä kustannuksilla.

Yksityishenkilöitä koskettavat riita-asiat liittyvät yleensä asuntojen tai tavaroiden kauppoihin, kiinteistöihin, rakentamiseen, vuokrasopimuksiin tai työsuhteisiin. Tyypillisiä riitatapausten aiheita ovat esimerkiksi vahingonkorvaus, kaupan purku, sopimuksen tulkinta tai sen pätevyys. Riitatilanteissa tarjoamme ensisijaisesti lainopillista asiantuntija-apua kaikkia osapuolia kunnioittaen. Lakimiehemme auttaa sinua löytämään etujesi mukaisen sovintoratkaisun tai viemään asian tuomioistuimeen. Ammattitaitoisen lakimiehen avulla moni riita-asia voi ratketa tyydyttävästi myös ilman käräjöintiä.

Avustamme asiakkaitamme asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä riitatilanteissa. Hoidamme myös taloyhtiön osakkaiden riitatilanteita, joita tyypillisesti syntyy osakkaiden yhdenvertaisuuteen, kunnossapitovastuuseen sekä muutostöihin liittyen. Tarvittaessa autamme esimerkiksi yhtiökokouksen moitekanteen nostamisessa.

Lue tilanteesta Asuntokauppariita

Soita meille jo tänään. Asian pitkittäminen tekee sen hoitamisesta hankalampaa ja kalliimpaa. Lakimiehemme osaavat neuvoa, miten pääset riitatilanteessa eteenpäin ja sinun kannaltasi parhaaseen lopputulokseen.