Riita-asiassa kannattaa hankkia lakiapua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin riita selviää yleensä nopeammin ja vähemmillä kustannuksilla.

Yksityishenkilöitä koskettavat riita-asiat liittyvät yleensä asuntojen tai tavaroiden kauppoihin, kiinteistöihin, rakentamiseen, vuokrasopimuksiin tai työsuhteisiin. Tyypillisiä riitatapausten aiheita ovat esimerkiksi vahingonkorvaus, kaupan purku, sopimuksen tulkinta tai sen pätevyys. Riitatilanteissa tarjoamme ensisijaisesti lainopillista asiantuntija-apua kaikkia osapuolia kunnioittaen. Lakimiehemme auttaa sinua löytämään etujesi mukaisen sovintoratkaisun tai viemään asian tuomioistuimeen. Ammattitaitoisen lakimiehen avulla moni riita-asia voi ratketa tyydyttävästi myös ilman käräjöintiä.

Avustamme asiakkaitamme asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä riitatilanteissa. Hoidamme myös taloyhtiön osakkaiden riita-asiat, joita tyypillisesti syntyy osakkaiden yhdenvertaisuuteen, kunnossapitovastuuseen sekä muutostöihin liittyen. Tarvittaessa autamme esimerkiksi yhtiökokouksen moitekanteen nostamisessa.

Lue tilanteesta Asuntokauppariita

Soita meille jo tänään. Riita-asioiden pitkittäminen tekee sen hoitamisesta hankalampaa ja kalliimpaa. Lakimiehemme osaavat neuvoa, miten pääset riitatilanteessa eteenpäin ja sinun kannaltasi parhaaseen lopputulokseen.