Asuntokauppariita

< Takaisin tilanteisiin

Asunto- ja kiinteistökauppa ovat useimmille elämän suurimpia taloudellisia päätöksiä. Ongelmatilanteissa lakimieheen kannattaa turvautua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Mikäli asunto- tai kiinteistökaupassa havaitaan virhe, on tärkeää reagoida siihen mahdollisimman pian asiantuntevan lakimiehen avustuksella. Virhetilanteessa ostaja saattaa olla oikeutettu hinnanalennukseen, vahingonkorvaukseen tai kaupan purkuun. Ostajan ja myyjän käsitys vahingon syystä ja mahdollisen korvauksen suuruudesta on usein erilainen. Lakimiehemme auttaa neuvotteluissa vastapuolen kanssa teidän kannaltanne oikean lopputuloksen saavuttamiseksi. Usein kaikkien kannalta on parempi päästä sopuratkaisuun kalliin ja aikaa vievän tuomistuinprosessin sijaan. Jos asunnossa on esimerkiksi kosteus- tai homevaurio nopean ratkaisun saaminen on tärkeää.

Tarvittaessa avustamme teitä myös tuomioistuimessa. Tällöin selvitämme aina mahdollisuuden käyttää oikeusturvavakuutusta ja joka tapauksessa annamme realistisen arvion asian hoitamisen aiheuttamista kustannuksista.